, , , , ,

Buitengewoon Concert; Marij van den Boom

Tijdens de koopzondag op 25 januari a.s. zal theatermaakster Marij van den Boom, onder begeleiding van Kornelis Lievense, een Buitengewoon concert verzorgen. Gewoon bij ons in de studio/shop (adres: Kerkstraat 11, 5341 BK in Oss). Onder de toepasselijke titel ‘Door de Straten’ heten restaurant Buitengewoon en ESMYER je van harte welkom om tussen 14.00u en 16.00u te komen kijken en luisteren (of gewoon om gezellig te shoppen als je er toch bent ;-)).

Buitengewoon Concert door Marij van den Boom - Esmyer

Ben je daarnaast bereid om €30,- te doneren, en dat hopen we natuurlijk, dan steun je uiteraard Marij, maar kun je ook genieten van heerlijke hapjes en drankjes verzorgd door Restaurant Buitengewoon, én krijg je de cd ‘Door de Straten‘ mee naar huis. Een kaartje hiervoor is te koop bij Buitengewoon of ESMYER. Eén ding is zeker, het wordt een bijzonder concert in een bijzondere setting; een Buitengewoon Concert!

Marij van den Boom (1 mei 1970) besloot na twee jaar kleinkunstacademie in Amsterdam zich op het conservatorium in Hilversum te specialiseren in zang, lichte muziek (jazz). Aangezien ze ook graag wilde blijven acteren,  speelde ze tijdens haar studie in grote musicals als “West Side Story” voor het Theaterplan van het Zuiden en “My Fair Lady” voor Joop van de Ende.

Marij van den Boom2

In 2007, na de geboorte van haar twee zonen, is Marij begonnen om een lang gekoesterde wens te verwezenlijken; een geheel eigen voorstelling spelen, waarin zij al haar kwaliteiten ten toon kan spreiden. Samen met Peter van Kreij en Iwan Dam is gerepeteerd, geschreven, verzameld en geschaafd. Dit resulteerde in de voorstelling “LIEFDE?”waarin ze zingt en speelt met een combo bestaande uit Peter van Kreij, Kornelis Lievense, Jack de Graauw en Sven Derix. Het programma is sinds 2009 in verschillende theaters gespeeld. Tevens heeft ze met haar combo een cd opgenomen met liedjes uit deze voorstelling.

Ter ere van een bezoek van Prinses Maxima aan Oss in 2009, schreef Marij het nummer ‘Thuis’ op verzoek van gemeente Oss. Omdat dit lied zo’n succes was heeft de gemeente haar gevraagd dit lied op te nemen en wordt het nu gebruikt door de gemeente Oss om onder andere nieuwe inwoners te verwelkomen.

Marij van den Boom is geen zangeres die acteert, ze is geen actrice die zingt, ze verenigt beiden volstrekt evenwichtig. Ze voelt zich helemaal thuis op het podium en is als geen ander in staat een relatie aan te gaan met het publiek. Ze weet helemaal in de huid van een rol te kruipen, maar ze is en blijft Marij!

Buitengewoon Concert Marij van den Boom
– zondag 25 januari a.s. (tijdens de koopzondag)
– winkel open van 12.00u tot 17.00u, concert van 14.00u tot 16.00u
– entree vrij óf €30,- incl. hapjes, drankjes en de cd ‘Door de Straten’
– adres: ESMYER |  Kerkstraat 11, 5341 BK in Oss

 

ESMYER | interieur · design · muziek · lifestyle | winkel in Oss

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.