ESMYER groeit, maak kennis met Romy!

Om de ontwikkelingen bij ESMYER bij te houden, en tegelijkertijd dezelfde aandacht, service en inspiratie te kunnen blijven bieden aan klanten is uitbreiding onvermijdelijk gebleken. Het afgelopen half jaar heb ik veel op afspraak gewerkt; ook de woensdag kwam te vervallen als winkeldag en werd opgeslokt door (advies)werk op locatie.

 

Maar als enige designzaak in de gehele gemeente Oss was het toch steeds de wens om weer meer ‘open’ te zijn. Ook heb ik veel plannen met de vernieuwde webshop én staat een verhuizing van de studio gepland (medio april). Al met al genoeg redenen om het team (ikzelf) uit te breiden. De persoon met wie ik verder wil bouwen is Romy van Well. Romy is 23 jaar en heeft het St. Lucas in Boxtel afgerond. Ze wil erg graag met design werken en is daarnaast ook grafisch goed onderlegd.

Een directe verandering is dat de studio vanaf komende week ook op woensdag weer normaal geopend zal zijn, van 10.00u tot 17.30u. Andere ontwikkelingen zullen we ook zeker met je delen. Kom vooral eens kennismaken met Romy, en volg ons voor nieuws, updates en andere fun uit de wereld van design!

 

 

ESMYER | interieuradvies · interieurontwerp · design | showroom in Oss

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.