, , , ,

ESMYER in Eindhoven

Dat onze winkel in het Osse centrum gaat sluiten is inmiddels bekend. Nog een paar weken totdat dé designwinkel van Oss haar deuren sluit en verder gaat als ontwerpbureau en webshop. Zowel de privé-stituatie (een gezin met inmiddels 4 jonge kinderen) als de verandering van het bedrijf maken dat het steeds moeilijker is geworden om de studio te draaien zoals we dat graag willen. Eerder hebben we jullie hier al over verteld in onze blog.

Maar waar de ene deur sluit gaat een andere weer open. Zo zijn we benaderd door “De heeren van goede huizen“. Geen makelaars, maar woningmarketeers. Een nieuwe en frisse blik op de woningmarkt en een enthousiaste groep creatievelingen. Naast de gebruikelijke presentatie op Funda hebben we meer creatieve marketinginstrumenten ter beschikking. De keuze van deze middelen wordt specifiek afgestemd op de situatie, om een huis op de kaart te zetten. Daarna ontzorgen zij je ook graag in het vervolgtraject. En dan is het tijd om de slingers op te hangen!

Vanaf 1 februari as. zullen we een bijdrage gaan leveren in dit nieuwe concept, waarover later nog meer informatie zal volgen. Een interessante stap voor ESMYER in de boeiende en bloeiende regio Eindhoven. Vanuit hier zullen we dan ook ook op afspraak werkzaam zijn en onze passie voor design blijven delen.