,

Limited Editions 2014 Tony’s Chocolonely

Misschien had je de buzzz al gehoord: De Limited editions van Tony’s Chocolonely zijn er weer! We zijn blij dat we het eindelijk weer van de daken mogen roepen. Drie te gekke & heel bijzondere smaakcombinaties waar je je vingers nog net niet bij op eet. Wees er snel bij, want ze zijn er maar tijdelijk, dus op is op!

Melk & drop. Bij Tony’s doen ze graag aan veldonderzoek. In Scandinavië vonden ze een wel heel bijzondere smaak, chocolade met drop… Drop?? Dat kan in Nederland natuurlijk niet ontbreken! Maar dan wel met een lekkere salmiak  smaak, omdat het zout daarvan zo goed combineert met de zoete melkchocolade. Waar zouden ze dat nou toch van weten? 

Melk & walnoot & banaan. Met dank aan een stagiair afgelopen jaar vonden ze deze gouden combi. De zoektocht naar Fairtrade bananen was zeer pittig, en volgens sommige bronnen zelfs onmogelijk. Dat tegendeel wordt nu bewezen! Via een vriendelijke leverancier uit Leeuwarden hebben ze heerlijke Fairtrade bananen uit Colombia. Samen met knapperige Franse walnoten vormt dit een onvergetelijke combinatie waarvan je blijft eten.

Puur & sinaasappel & rozemarijn. In de chocokeuken op het hoofdkantoor staat Tony’s Chocolonely’s smaakmaker Eva dagelijks te experimenteren. En zo was daar ineens de smaakcombinatie sinaasappel en rozemarijn. Zoet en kruidig in heerlijke pure chocolade met 51% cacao. Wauw. Dit is er eentje om direct van te houden! Of juist niet…

Met deze Limiteds bewijzen we graag dat we niets zomaar zwart-wit zien en absoluut Crazy about Chocolate zijn. De repen zijn een bijzonder smakelijk kado voor iedereen, inclusief jezelf. Maar je draagt zo vooral de cacaoboeren in Ghana & Ivoorkust, een warm hart toe. Met deze repen bouw je namelijk mee aan Tony’s weg naar 100% slaaf-vrije chocolade.

 

 

ESMYER | interieur · design · muziek · lifestyle | winkel in Oss

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.