, , , , ,

ROND. Iets nieuws aan de muur

ROND is een product ontstaan door het samenwerken van een aantal creatieve mensen uit de fotografische, grafische en interieur sector. Onze missie en doel? Samen wilden we iets bijzonders maken, iets moois en nieuws. Na vele uren brainstormen, ontwerpen en prototypes ontstond het idee van ROND.

ROND is een logische vorm en kijkt bijzonder vriendelijk in je interieur. Het geeft je de mogelijkheid om je foto’s eens op een hele andere manier in je interieur te plaatsen. ROND is anders, eigenwijs en opvallend. Jij kiest je materiaal en formaat en als je wilt geven we je advies om jouw ROND helemaal naar wens te maken. ROND is uniek in de wereld van fotoafdrukken door vorm en materiaalgebruik.

Het materiaal van ROND wit is een houten paneel met een dikte van 2 cm. Het heeft een witte, hoogglans toplaag waardoor je een strakke uitstraling krijgt. Voor de zijkant heb je de keuze uit zwart, aluminium en wit. Voor ROND beton is gekozen voor een houten paneel van 4 cm dikte. Het heeft een robuuste en stoere uitstraling. De dunne laag beton wordt met de hand op het hout aangebracht wat een unieke uitstraling en product geeft. De zijkant van het paneel zijn op dezelfde wijze afgewerkt als de bovenlaag.

ROND is een initiatief van Janssen-Fotografie uit Macharen waar ESMYER met heel veel plezier aan mee heeft gewerkt. Vooralsnog is ROND enkel live te bewonderen in de fotostudio van Janssen-Fotografie en in de studio/shop van ESMYER. Kom kijken en laat je inspireren! Meer info op de website van ROND.

 

 

ESMYER | interieur · design · muziek · lifestyle | winkel in Oss

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.