Snelwegverlichting N50 in je woonkamer?

De Rijksweg N50 was oorspronkelijk een van de langste rijkswegen van Nederland. De Rijksweg N50 liep van knooppunt Hintham (A2) naar knooppunt Joure (A7). In 2003 is het N50 gedeelte tussen Uden en Oss veranderd in een snelweg, eerst N59 daarna A59. Nieuwe wegen betekende ook nieuwe verlichting!

Hanglamp HM005S N50 1 - Hermeubelen - Esmyer design Oss

De lantarenpalen die langs de N50 stonden zijn destijds vervangen door nieuwere modellen. De oude lantarenpalen belandden in een loods in Geffen om te worden ontmanteld voor de aluminium onderdelen. HERmeubelen geeft de lampen nu een tweede leven als decoratieve verlichting. Joep Slagter, de oprichter en eigenaar van HERmeubelen uit Geffen is voortdurend op zoek naar nieuwe contexten voor afvalmaterialen.

In de huidge tijd waarin we met zijn allen steeds meer spullen her-gebruiken en duurzaamheid bovenaan alle lijstjes staat mag dit unieke locale product niet ontbreken in de collectie van ESMYER. De HM005S hanglamp is dan ook een enorme eye-catcher in je interieur! De lamp is traploos dimbaar en verkrijgbaar in iedere kleur die je maar wilt. Hang je ‘m boven de eettafel, op kantoor of als blikvanger in de keuken? Zeg het maar, hij zal zich overal thuis voelen!

Wil je de lamp eerst eens in het echt zien? Deze is te bewonderen (zowel de halogeen- en ledversie) in de interieurstudio van ESMYER, midden in het centrum van Oss. De HM005S hanglamp is te verkrijgen met halogeen- of ledverlichting. Op de plek waar de kap aan de lantaarnpaal bevestigd zat is een nieuwe eindkap gemonteerd. Hierin zit meteen de dimmer verwerkt. De lamp is op te hangen middels de meegeleverde staaldraden. De kap is te verkrijgen in de standaardkleuren wit en zwart. Op verzoek is iedere gewenste kleur mogelijk.

De prijzen van de HM005S hanglamp zijn als volgt:
– halogeenversie (dimbaar) € 699,-
– ledversie (dimbaar) € 779,-
– meerprijs eigen kleur € 25,-

Shop de HM005S hanglamp hier in de webshop!

 

ESMYER | interieuradvies · interieurontwerp · design | showroom in Oss

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.