, , ,

Up in the Air; een ‘echte’ optische illusie

Zoek je nog een opvallend bijzettafeltje voor thuis of op kantoor? Met de Up in the Air tafels van Viccarbe steel je de show! Op het eerste gezicht is het een minimalistisch vormgeven bijzettafel, maar kom je dichterbij dan presenteert zich de ware schoonheid.

 

 

De bovenkant van de tafels is afgewerkt met een laang gepatenteerde milieuvriendelijke hars. Daarin zwemmen al naar gelang één, twee of drie vissen in. Niet zomaar simpele kunststof visjes, maar prachtige met de hand gemaakte goudvissen waardoor er een ‘echte’ optische illusie ontstaat.

In onderstaande video wordt uitgelegd hoe de tafel tot stand is gekomen en op welke manieren de vissen worden gemaakt. Deze tafels zijn onbetwiste eye-catchers en conversatiestarters. Up in the Air is een ontwerp van designers Ramón Úbeda en Otto Canalda. Ze ontwierpen de tafelserie voor het Spaanse designlabel Viccarbe; een merk met een sterk eigen gezicht en een fantisch vormgegeven collectie stoelen, banken, tafels, kasten en accessoires.

 

 

Kom voor meer informatie over de Up in the Air tafelserie of andere producten van Viccarbe langs in de interieurstudio/shop van ESMYER in Oss.

 

Up in the Air 2 - Viccarbe - Esmyer Up in the Air 3 - Viccarbe - Esmyer Up in the Air 4 - Viccarbe - Esmyer Up in the Air 5 - Viccarbe - Esmyer Up in the Air 6 - Viccarbe - Esmyer Up in the Air 7 - Viccarbe - Esmyer Up in the Air 8 - Viccarbe - Esmyer Up in the Air 9 - Viccarbe - Esmyer Up in the Air 1 - Viccarbe - Esmyer Up in the Air 10 - Viccarbe - Esmyer

 

ESMYER | interieur · design · muziek · lifestyle | winkel in Oss

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.