WIE IS SJACK ESMYER?

Naast een gelukkig getrouwd man ben ik een trotse vader van mijn 4 kinderen Cooper, Jools, Tommy & Elvis. Vertrouwen en passievol leven zijn voor mij belangrijke pijlers die ik samen met mijn vrouw probeer over te brengen op onze kinderen.

Na een zeer muzikale jeugd heb ik allereerst het conservatorium doorlopen, nl. klassiek slagwerk met bijvak drums. Hierna volgde een zeer intensieve periode van optreden, lesgeven en dirigeren die ik niet had willen missen. In 2005 beviel me echter het ‘is-dit-alles-gevoel’ en heb ik het roer drastisch omgegooid. Ik koos voor de interieurbranche en studeerde in 2008 met succes af als ‘Master of Interiordesign’. Sinds die tijd groeide de passie voor mooi, goed ontworpen en vooral praktisch design en groeit deze nog altijd door.

“Design is so simple, that’s why it is so complicated” – Paul Rand

Interieurvormgever, interieurarchitect, interieurstylist, interieuradviseur….. Er worden nogal wat termen en titels gebruikt in de interieurbranche. Dit geeft zo nu en dan wat onduidelijkheid. De term ‘architect’ is beschermd en enkel te gebruiken door afgestudeerde (binnenhuis)architecten.