, , , ,

B-bag; comfort in alle kleuren van de regenboog

De zomer komt er aan en de zon begint te schijnen. Tijd om naar buiten te gaan en lekker te relaxen op de B-Bag zitzakken en poefs van Extreme Lounging.

 

Of je de B-Bag nu mee wilt nemen naar het strand of het park, of gewoon naar de achtertuin voor een lekker BBQ, de B-Bag maakt buiten zitten hoe dan ook genieten. De zitzak is ook nog eens verkrijgbaar in 10 felle kleuren. Loungen was nog nooit zo levendig!

Er zijn oneindig veel zitposities mogelijk. Je kunt er gewoon in neerploffen zoals verwacht, maar je kan er ook onderuit gezakt in liggen, jezelf eromheen krullen, bovenop de ‘hoofdsteun’ gaan zitten of de zitzak omdraaien. Je zit dan eigenlijk op de ‘hoofdsteun’ en heeft een lekkere brede rugleuning. Echt extreem loungen dus!

De B-Bag heeft ook nog een gloed nieuwe stof: No Fade outdoor fabric. Speciaal voor buiten gemaakt en geschikt voor alle weersomstandigheden. De stof is geclassificeerd met de hoogste rating qua zonbestendigheid, wat betekent dat je het buiten kan laten staan in de zomer en niet zorgen te maken over de kleur vervaagt van de zon. Dus blijft het net zo helder en kleurrijk als de dag dat je hem kocht.

De zitzak is voorzien van een styrophor vulling. Deze vulling zijn balletjes styrophor vulling op basis van olie. Dit zorgt ervoor dat de vulling geen water opneemt. De zitzak droogt na een regenbui dus helemaal vanzelf. Uiteraard kan je de B-Bag een handje helpen door hem op zijn zij tegen bijvoorbeeld de muur te zetten. Dan loopt het water er vanzelf uit.

Vanaf 1 mei 2015 tot eind september 2015 staan er 4 prachtige zitzakken op je te wachten om uitgetest te worden bij Zandsculpturen Festival Brabant te Oss; een heerlijke loungeplek, gesponsord door ESMYER. Een lekkere sangria erbij en genieten maar! Ook hier in de studio/shop hebben wij er eentje staan, namelijk de blauwe B-Bag Quilted (met kruisstiksel). Kom langs en test hem zelf!

 

ESMYER | interieur · design · muziek · lifestyle | winkel in Oss

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.