, , , ,

Blomus bij ESMYER

Vanaf deze week zijn de design producten van het Duitse Blomus te verkrijgen in de interieurstudio/shop van ESMYER in Oss, en uiteraard ook via de zeer spoedig te openen webshop. In een wereld die steeds meer voldoen aan de standaard norm, wordt het ongewone kostbaarder. Het verlangen naar uniciteit is groot. Blomus voldoet aan deze ambitie

Het vertegenwoordigt het bijzondere onder het alledaagse, het gezicht dat opvalt in een menigte. Elementaire vormen, massieve materialen, authentieke uitstraling; deze waarden kunnen worden herontdekt in Blomus producten.

Puur RVS is een bron van inspiratie en fascinatie voor bijna alle Blomus creaties. De collectie is zeer breed en gaat van theelichthouders, kandelaars, fakkels en plantenbakken tot karaffen, schalen, wijnkoelers en broodmandjes. Stuk voor stuk prachtige producten, hoofdzakelijk geproduceerd in RVS, maar hier en daar aangevuld met hout, stof of glas. Kijk voor de complete collectie op de website van Blomus, of kom langs in de studio/shop om door de catalogus te bladeren.

 

ESMYER | interieur · design · muziek · lifestyle | winkel in Oss

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.