Specialist in ICT-oplossingen

DHS is gespecialiseerd in het aanbieden van innovatieve ICT oplossingen. De maatwerkoplossingen bestaan uit een uitgekiende mix van diensten, hardware en software. Deze oplossingen implementeert DHS met één belangrijke ambitie voor ogen: uw bedrijfsdoelstellingen realiseren.

De oplossingen van DHS vormen de fundering voor concepten als: Het Nieuwe Werken, BYOD/CYOD, Cloud, Data Management en Disaster Recovery.

Verhuizing naar een iconisch gebouw

Om toekomstbestendig te blijven verhuist DHS medio april naar het iconische gebouw van Hendriks Bouw: Dome-X (Oss). Het Dome-X gebouw is een plek waar co-creatie, ontmoeting en innovatief samenwerken centraal staan. Gericht op gezamenlijke business development en duurzaam innoveren. Samen het voortouw nemen en invulling geven aan een nieuwe samenleving, een vitale economie, met oog voor concrete resultaten: ondernemen in de nieuwe wereld. Dé plek voor een innovatief bedrijf als DHS. De infrastructuur van het gebouw zorgt voor interactie, inspiratie en expansie.

Concept

ESMYER is door DHS gevraagd om een moderne, toekomstbestendige en interactieve inrichting te creëren. Dat gaan we doen door oa gebruik te maken van de open en transparante basis van Dome-X. Deze sfeer gaan we versterken zonder daarbij de praktijk uit het oog te verliezen; een aangename werkomgeving met de hedendaagse mogelijkheden van flex-werken. Een dynamisch interieur op een inspirerende locatie!

Een prachtige opdracht van een prachtige opdrachtgever. De komende tijd zullen we hier updates plaatsen van het concept en uitwerking daarvan!