, ,

ESMYER presents Qeeboo!

Dat wij van mooie spullen houden mag ondertussen wel duidelijk zijn. En het is dan helemaal mooi als het ook nog eens een heel mooi gebruiksvoorwerp is voor in je interieur. Wij durven dan nu ook al te zeggen dat Qeeboo een echt designstatement gaat worden!

qeeboo-esmyer-interieur-design-oss

Maar wat is Qeeboo nu eigenlijk? Qeeboo is een nieuw Italiaans merk uit de hoed van Stefano Giovanni. Qeeboo is een verzameling van 25 kunststof objecten, waaronder stoelen, tafels, lampen en woonaccessoires, vormgegeven door een collectief van vooraanstaande industriële vormgevers uit Europa. Het mooiste van alles? Qeeboo is naast onzettend leuk en mooi ook nog eens ontzettend betaalbaar! De insteek is namelijk heel simpel: Hoge kwaliteit voor een lage prijs! Het toffe aan alle objecten van Qeeboo is dat ze ontworpen zijn om een emotie bij de gebruiker op te roepen. En wat ons betreft zijn ze daar aardig in geslaagd! Ik ga jullie daarom meenemen door een aantal van deze prachtige ontwerpen.

The Rabbit Chair is nu al een van onze favorieten! Dit ‘’krukje’’ is gevormd als een konijn, wat in zowel Westerse als Oosterse culturen symbool staat voor liefde en vruchtbaarheid. De zachte ronde vormen van de Rabbit, aangevuld door de mooie pastelkleuren zorgen er wat mij betreft al voor dat dit nu al een tijdloos ontwerp is. De Rabbit Chair is verkrijgbaar in 2 maten. Het kleine kindermodel en het grote volwassen model. Naast de verschillende pastelkleurige modellen is hij ook nog te krijgen met een ingebouwde (led)lamp óf als je helemaal de kroon wilt stelen in het goud! Uiteraard zijn de ‘’konijntjes’’ bij ons in de winkel te bewonderen!

qeeboo-5-esmyer-interieur-design-oss

Een lamp moet je ‘’mood’’ positief kunnen beïnvloeden. Dat is dus exact wat de Daisy lamp doet. Deze lamp is gevormd naar een bloem en kan met zijn roterende kap alle kanten op schijnen. Verkrijgbaar in 6 prachtige pastelkleuren is dit bloemetje in staat om jou dag in een wat beter licht te zetten.

Binnenkort is er nog veel meer moois te bewonderen van Qeeboo maar voor nu wil ik jullie uitdagen om eens een kijkje te komen nemen in de wereld van Qeeboo en eens plaats te nemen op een van onze velen ‘’konijnen’’

Tot de volgende keer!
Didier

ESMYER | interieuradvies · interieurontwerp · design | interieurstudio in Oss

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.