,

Goed zitten met de HIPPIE

Geregeld komen er nieuwe leuke en/of slimme producten op je pad. Zo kreeg ik vandaag de HIPPIE te zien; een balanskruk voor jong en oud! De HIPPIE is ontwikkeld door ergonomie- en zitspecialisten. Tijdens het zitten op de HIPPIE maakt je lichaam kleine correcties om de balans in stand te houden.

Hiermee blijven je tussenwervelschijven in beweging, train je het spieruithoudingsvermogen en wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Allemaal elementen die essentieel zijn bij het voorkomen, dan wel verminderen van hoofd-, schouder-, nek- en rugklachten. Als gebruiker van de HIPPIE wordt je als het ware gedwongen om de meest ideale zithouding aan te nemen.

Iemand van 72 jaar heeft gemiddeld 38 jaar van zijn/haar leven gezeten. Het is daarom erg belangrijk dat je goed zit. Dit is de reden dat diverse therapeuten de HIPPIE inzetten en aanbevelen.

De HIPPIE kruk beschikt over een beweegbaar zitvlak dat eenvoudig met een gasveer op de juiste hoogte kan worden ingesteld. Door het unieke mechaniek kan de zitting zowel draaien als kantelen. De HIPPIE is verkrijgbaar is talloze kleuren stofferingen, zowel in stof als in (kunst)leder. Het onderstel wordt uitgevoerd in zwart of verchroomd en kan worden gecombineerd met zwenkwielen of vaste pootjes.

De HIPPIE is ook zeer geschikt voor kinderen met ADHD of simpelweg ‘wiebelbillen’. Ze zullen zich meer moeten concentreren om stil te zitten en daardoor vanzelf rustiger worden en meer controle krijgen.

De vanafprijs van de HIPPIE is 249 euro. Daarvoor krijg je een hippie in een kleur naar keuze, met een zwart onderstel op pootjes. Wil je een specifieke bekleding, verchroomd onderstel en/of wieltjes dan komt daar slechts een kleine meerprijs bovenop. Neem gerust contact op of kom langs in de studio voor meer info. Dan kun je meteen proefzitten op de HIPPIE!

 

ESMYER | interieur · design · muziek · lifestyle | winkel in Oss

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.