Het effect van groen

Van muren tot aan fauteuils: groen is een kleur die we blijven terugzien in het interieur. En dat is vrij logisch: groen kalmeert, maakt gezellig en geeft je kamer een frisse boost.

Een groene tint aan de muur van je kamer geven, is misschien spannend, maar absoluut de moeite waard om een keer te proberen. En dan bedoel ik natuurlijk niet zachtgroen, maar een mooie uitgesproken groene kleur. Een groen kleurtje op de muur zorgt namelijk voor meer dynamiek, een fris sfeertje in je stek én het geeft ook meteen meer rust omdat het je aan de natuur doet denken.

Hoe dan?

Ga dan niet voor een groene effen wand, maar voor behang met palmbladeren. Als je niet gelijk een hele muur onder handen wilt nemen, kan je er natuurlijk ook voor kiezen om alleen enkele groene accessoires in je kamer terug te laten komen. Denk hierbij aan plantjes, kussens, een mooi vloerkleed of een mooie botanische print.

Vindt je het zelf moeilijk hoe je groene elementen toevoegt aan jouw interieur? Maak dan een vrijblijvende afspraak, dan komen kijken bij je thuis. We helpen je graag!

Maak mooie combinaties

Dat groen en goud zo goed met elkaar samen gaan, komt omdat deze kleuren goed met elkaar contrasteren. Zo is groen een natuurlijke kleur die we veel terugzien in onze omgeving. Goud is daarentegen een kunstmatige kleur en kom je helemaal niet vaak tegen. Dit verschil in contrast maakt dat de twee zo goed samen gaan. En wat staat het chic voor in huis.

In onze webshop kun je altijd terecht voor mooie woonaccessoires. Kijk en shop jouw favoriete interieur item!