, , ,

Hot news @ ShowUP!

Afgelopen maandag (08-02-2016) ben ik samen met Sjack naar de ShowUP beurs in Amsterdam geweest, mijn eerste interieurbeurs. Wat was dat leuk! Ik heb mijn ogen uitgekeken bij alle nieuwe dingen die er op dit moment zijn. En leuker nog, er komen een aantal van die prachtige producten binnenkort in onze studio en ook in de webshop.

De ShowUP beurs bestond dit jaar uit maar liefst 250 verschillende stands met ieder hun eigen producten. De een nog mooier dan de ander, en iedereen vertelde ons enthousiast over hun collectie. Ik heb veel nieuwe merken leren kennen en ook kennis gemaakt met de mensen achter de merken die we al in de studio hebben staan. De nieuwe collectie van Fest Amsterdam aangeraakt en de nieuwste tekeningen die op de kussens van By Sorcia komen gezien.

Af en toe een kleine pauze met een koffie en een theetje, om van de beurs sfeer te genieten en te kijken naar alle mensen die de beurs bezoeken.

En dan een aantal collecties die er voor mij echt uitspringen!

Puik Art heeft een prachtige nieuwe collectie met onder andere lampen van leder, kaarshouders, wijnkoelers van piepschuim, mooie (!) verlengsnoeren en een hele chique karaf met glazen.

Ook zijn vanaf nu de retro platenspelers van Crosley Radio te verkrijgen bij ons! Deze producten vonden wij zo mooi dat we ze meteen aan ons assortiment hebben toegevoegd! De Crosley collectie is over een aantal weken ook bij ons in de nieuwe studio te bewonderen, want wij gaan plaatjes draaien! 😉

En binnenkort breiden wij ons behang assortiment uit met het voetbal en dierenbehang van Tinkle&Cherry. Super leuk voor de kinderkamer en nog leerzaam ook!

IMAG1923

IMAG1924

Ik merk ook dat de 3D printer steeds populairder wordt, zo heeft het Nederlandse designlabel Soonsalon een nieuwe leuke collectie met 3D geprinte vogeltjes in kooitjes en ringen met een bolhoed erop.

En dan niet te vergeten de collectie van Leff Amsterdam, ik was meteen verkocht bij het zien van de horloges ontworpen door Piet Hein Eek, maar ook de wandklokken en kleine tafelklokjes van Leff hebben hun eigen strakke en stoere stijl en dat vind ik persoonlijk heel tof!

IMAG1972

Binnenkort komt er nog veel meer bij, dus houd onze Facebook pagina en onze webshop in de gaten!

Zo de kop is eraf! Ik heb mijn eerste blog gepost!

Romy

 

 

ESMYER | interieuradvies · interieurontwerp · design | showroom in Oss

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.