,

IXXI design: merk van de maand april!

Zoals beloofd geven we iedere maand één merk iets meer aandacht. Voor de maand april is dat……..IXXI design!!

De wanddecoraties/panelen van IXXI design zie je momenteel overal. Ze zijn razend populair en de naam IXXI klinkt veel mensen tegenwoordig dan ook bekend in de oren. Of je nu je eigen IXXI ontwerpt, of een foto of grafisch design kiest uit hun standaard collectie; je creëert altijd een eye-catcher voor je huis!

Maar wat is een IXXI eigenlijk? (Voor de mensen die er nog niet bekend mee zijn…)

Een IXXI is een foto/grafische print die is opgebouwd uit verschillende plaatjes bij elkaar. De IXXI bestaat uit verschillende panelen/kaarten van 20 x 20 cm. Die kun je door een eenvoudig kliksysteem (van X’jes en I’tjes) gemakkelijk met elkaar verbinden. Zo ontstaat na enige tijd de foto of een zelfgemaakte collage. Je kunt het bovenste gedeelte daarna eenvoudig aan de muur bevestigen met de meegeleverde ophang- en plakstrips.

Stel je voor: je komt net terug van vakantie, je hebt heerlijk genoten en de mooiste plekken gezien en deze vastgelegd op foto. Maar je weet dat je maar weinig in fotoboeken kijkt. Dan is de IXXI dé perfecte oplossing. Van je foto’s maak je een IXXI collage en als je later een foto toch niet zo mooi vindt naast de andere foto dan wissel je gewoon een aantal panelen. Daarnaast kun je ook altijd extra panelen bijbestellen en toevoegen. Hiermee kun je jouw eigen collectie gemakkelijk uitbreiden en als je foto’s niet meer op wil hangen haal je ze er gewoon even tussenuit. Simpel toch?!

IXXI blog 2 - IXXI design - Esmyer design Oss

Persoonlijk ben ik erg fan van de Amandelbloesem. Origineel een schilderij van de wereldberoemde Nederlandse schilder Vincent van Gogh. Normaal is zo’n schilderij natuurlijk onbetaalbaar. Maar met IXXI kun je toch een ‘echte’ van Gogh thuis hebben hangen. En dan bepaal je ook nog eens zelf het formaat!

Je begrijpt het al, wij zijn fan! Want als je graag je interieur zo af en toe eens verandert is de IXXI een goede oplossing. Het is iets dat je gemakkelijk weer van de muur af kunt halen, het is minder permanent dan bijvoorbeeld behang. Ook zijn de panelen erg leuk voor de kinderkamer. Is jouw kind fan bijvoorbeeld fan van Star wars? Of misschien good old Nijntje??

IXXI blog 1 - IXXI design - Esmyer design Oss

Wil je een IXXI van dichtbij bewonderen? Kom dan eens langs in onze interieurstudio. Wij hebben altijd een aantal IXXI’s hangen!

Veel inspiratie gewenst!
Groet!
Romy

ESMYER | interieuradvies · interieurontwerp · design | showroom in Oss

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.