, , , ,

Naar bed met Snurk

We hebben jullie beloofd om de collectie regelmatig uit te breiden en te vernieuwen. Wel, één van die toevoegingen is het toffe Nederlandse merk Snurk! In 2009 is Snurk beddengoed opgericht. Sindsdien ontwerpen Peggy van Neer en Erik van der Loo dekbedden en kussenslopen in alle soorten en maten. Het begon met het Le Clochard dekbed. Hierna volgden er vele andere leuke en speelse dekbedden, hoeslakens en kussens.

Mooi detail: een groot deel van de opbrengst van het ‘Le Clochard’ en ‘Le Trottoir’ dekbed gaat naar Stichting Zwerfjongeren. Deze stichting ondersteunt woonprojecten waarin begeleiding naar werk of een opleiding vooropstaat. Het beddengoed is altijd gemaakt van katoen van de beste kwaliteit. Voor de kenners: perkaline katoen. Voor de niet-kenners: een heerlijk zachte en soepele stof waar je dagen onder kan blijven liggen… De producten worden milieuvriendelijk en kinderarbeidvrij geproduceerd. Alle prints op de kussens zijn digitaal gedrukt, de dekbedden worden bijna allemaal volgens het zeefdruk principe gedrukt.

De collectie beddengoed heeft thema’s als Firefighter, Astronaut, Pirate, Flamenco, Princess en Balerina. Maar ook Pool, uiteraard Le Clochard, Le Trottoir en Pool. Daarnaast zijn er de kussens met even zo toffe prints en thema’s. Binnenkort te verkrijgen ESMYER in Oss. Uiteraard melden we het zodra de producten binnen zijn, tot die kun je alvast pre-orderen.

BRON: Snurkbeddengoed.nl

 

 

ESMYER | interieur · design · muziek · lifestyle | winkel in Oss

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.