, , , ,

Normann Copenhagen; sober, modern design

Normann Copenhagen is een Deens designlabel, met de missie om originele, gewaagde en opvallende producten te creëren. Normann Copenhagen biedt een unieke designcollectie zitmeubelen, kasten, bijzettafels, glazen, klokken, lampen en accessoires.

Het begon allemaal toen Jan Andersen en Poul Madsen in 1999 samen begonnen te werken om een verschil te maken in de designwereld. In 2002 lanceerde ze hun eerste product: de lamp ‘Norm 69’ onder het merk naam: Normann Copenhagen! Vanaf dat moment zijn er al meer dan 40 awards op naam gezet. In 2005 verhuisde Normann Copenhagen van een klein winkeltje naar een grotere plek van 1700 m2: De ‘Flagship Store’ was een feit.

Normann Copenhagen 5 - Esmyer

Poul Madsen: “When Jan and I look at new designs for Normann Copenhagen, we take a very intuitive approach to the products. A picture can say much more than words and if we are both struck by what we see, we are interested. We like products that have an original idea and a simple design, although we do not tie ourselves to a particular line. For Normann Copenhagen, brand mobility is an important value. We like to get involved in new projects if we see the right design proposals. For us, the important thing is that the projects we get involved in bring something new into the world of design.

De Form collectie, of de Form ‘familie’ zoals Normann Copenhagen het noemt, is een leuke en interessante collectie. Er zijn stoelen, tafels, barkrukken en natuurlijk de allernieuwste toevoeging: Schommelstoelen! Deze schommelstoel heeft een kunststof kuip, met of zonder armleuningen. De onderkant is dan een schommelstoel zoals we hem kennen, gemaakt van mooi eikenhout. Gezellig om je zithoek compleet te maken, of wellicht als eenling in een hoek om lekker in weg te kruipen met je favoriete boek.

De Form collectie heeft ook nog de welbekende stoel op vier poten met een kuip in verschillende soorten kleuren en onderstellen (tevens met of zonder armleuning), de tafels zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten en ook de bijpassende barkrukken uit de Form familie zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen.

De nieuwe schommelstoelen uit de Form serie van Normann Copenhagen vindt je hier in onze (web)shop!

 

ESMYER | interieur · design · muziek · lifestyle | winkel in Oss

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.