, , , , , ,

Seletti: merk van de maand mei!

Het is alweer mei! Wat is er de afgelopen maand veel gebeurd. Met als hoogtepunt natuurlijk de verhuizing van onze interieurstudio naar Kerkstraat 2! We zitten nu in een prachtig gerenoveerd pand, kom vooral eens kijken!

En zoals iedere maand hebben we ook deze maand weer een merk van de maand. Voor de maand mei is dat…………. Seletti!!

Seletti is een Italiaans merk, opgericht in 1964 dat streeft naar constante innovatie, service en originaliteit. Dat is terug zien in hun prachtige en inderdaad vooral originele producten.

Om maar meteen met een van de meest aparte collecties van Seletti in huis te vallen: Diesel Living! Iedereen kent het merk Diesel van de kledingcollecties, maar Diesel heeft ook living sets ontworpen. In dit geval twee enorm uiteenlopende sets. De ene set neemt je de ruimte mee in, de borden zien eruit als planeten en de glazen geven je ook een ‘spacy’ gevoel. De andere set bestaat uit twee kleuren waardoor het eigenlijk een prachtig klassiek set is. De originaliteit zit hem echter in de details. Alle producten uit deze serie hebben iets te maken met gereedschap en industrie.

De concrete-collectie is ook een echte eye-catcher. Ben jij niet van de standaard vazen, of kan je nooit de perfecte vaas kiezen? Waarom zou je dan niet een keer afwijken en voor een van deze prachtige betonnen objecten gaan?! Persoonlijk vind ik de hoed echt geweldig! Wat je tegenwoordig ook veel ziet is dat mensen objecten gebruiken voor andere doeleinden dan waar ze oorspronkelijk voor bedoeld zijn. Dat kan met deze concrete collectie ook heel goed.

Seletti 17 - Esmyer design Oss

En dan kunnen we de populaire lichtgevende letters natuurlijk niet vergeten. Seletti heeft ze in allerlei maten en designs. Of je nu voor het romantische lettertype gaat, het speelse lettertype of juist de stoere robuuste letters; de verlichte letters vallen op en Seletti speelt er leuk mee!

Ohhh…… Ik hoor jullie denken hebben ze ook meer doorsnee collecties? Daar is Seletti niet helemaal het merk voor en dat siert ze. Echter hebben ze wel een aantal prachtige producten die je gemakkelijk in je interieur kan integreren. Ook wanneer je iets veiliger wilt gaan 😉

Persoonlijk vind ik de Assemblage boekenkast echt een aanrader. Je kunt de blokken met elkaar verbinden door hulpstukken en zelf een compositie creëren. Zo heb je je eigen unieke kast en je kunt de kast blijven veranderen en aanpassen aan je smaak en inrichting!

Seletti 8 - Esmyer design Oss

Seletti heeft nog veel meer prachtige collecties! Ik kan me voorstellen dat niet iedereen zich kan vinden in de collecties van Seletti. Het zijn dan ook uitgesproken producten, vaak in de categorie ‘hate-it-or-love-it’! De echte designliefhebber kan z’n hart ophalen bij Seletti, want je kan immers nooit genoeg design in huis hebben. (wink wink!)

Wil je meer weten over Seletti of spreekt een van de producten je aan? Kom dan langs in onze studio of neem even contact op.

ESMYER | interieuradvies · interieurontwerp · design | showroom in Oss

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.