Aandacht voor milieu

Vaak wordt bij de verschillende producten van Stilst op een manier gewerkt met aandacht voor het milieu. Waarom zou je niet van “oude” bezemstelen een totaal ander gebruiksproduct kunnen maken? Stilst heeft meerdere productlijnen waar dit concept telkens in terug komt. Zo zijn er de houten klosjes, welke uit een steel van een bezem zijn gezaagd en gebruikt worden om een metalen wandplankje te bevestigen. Los zijn deze ‘klosjes’ te bevestigen als ophangsysteem of in combinatie met een metalen stang als hippe, strakke muurlamp!

Hang ze op zoals je zelf wil in combinatie met andere producten zoals hiernaast te zien is, of gewoon als los product natuurlijk.

Handle Made Hooks

In onze kleine Stilst kartonnen doosjes zitten 3 unieke haakjes om te bevestigen aan de muur. Deze zijn gemaakt van oude bezemstelen. Ze hebben door de gebruikssporen en weersinvloed hele mooie tekeningen en verwering. Ze zijn ijzersterk (van hout;-)) en hebben een draagvermogen van maar liefst 2 kg. Elke haak is uniek en kan iets verschillen in dikte en kleur. Dus met de wandhaken van Stilst heb je gegarandeerd een uniek product!

Slim legplank

Deze legplank is ideaal voor bijvoorbeeld in badkamers, kinderkamer of een gang. Het simpele design met zijn bevestiging d.m.v. 2 handle made hooks zorgt ervoor dat je op onopvallende manier kan zorgen dat je een plankje hebt voor allerlei doeleinden.

Set wandlamp

De verstelbare wandlamp van Stilst is een sobere, strakke wandlamp met super veel bevestigingsmogelijkheden. Zo kan ie horizontaal, verticaal en zelfs schuin bevestigd worden. De lichtbron (E14) kan ingedraaid worden in een houten cilinder met fitting van hout. Daarnaast is het ook nog mogelijk de lamp te verplaatsen over de gehele metalen stang van boven naar beneden. Dan kan hij ook nog naar zowel links als rechts schijnen! Deze design-gogo-gadget wandlamp is een echt fun-product. We love it! #houdtvanhout

Spa bijzettafel

De Spa Stool bijzettafel is er eentje van die je niet snel vergeet. Spa is namelijk prachtig in zijn eenvoud. Een massief wit marmeren blad, schitterend verjongd geslepen. Doordat de dikte in het midden meer dan 5 cm is kunnen hier de 3 poten in worden bevestigd, in een serene blanke uitvoering of met de meer eigenwijze poten van oude bezemstelen. Welke combinatie kies jij??