, ,

Stoel Maarten Chair; een knipoog naar de jaren ’70

Er zijn van die ontwerpen die nooit vervelen, de tand des tijds hebben (en zullen) doorstaan, en die altijd een toevoeging zijn aan het interieur waar ze geplaatst worden. De stoel Maarten Chair van het Spaanse designlabel Viccarbe is er zo een!

De Maarten Chair is ontworpen door designer Victor Carrasco;  in 1974 wordt hij geboren  in het Valencia (Spanje), en begint zijn professionele loopbaan nadat hij Cum Laude afstudeert in Industrial Design Engineering aan de Polytechnic University in Valencia. Sinds 2007 vervult hij de rol van strategisch directeur van Viccarbe.

Met z’n gelakte stalen frame en beklede zitting is Stoel Maarten Chair een knipoog naar de klassiekers uit de jaren ’70. Zeer geschikt voor zowel thuis gebruik als in de zakelijk omgeving. Er zijn eindeloos veel combinaties te maken waardoor we altijd de juiste uitvoering voor je samenstellen. De laatste toevoeging is een ranke maar comfortabele armleuning, uiteraard optioneel.

Als interieurarchitect is het heerlijk om met een ontwerp als de stoel Maarten Chair te kunnen werken. Veel mogelijkheden, qua frame én zitting, een oogstrelend ontwerp en (wellicht het belangrijkste) een uiterst kwalitatieve en comfortabele stoel. Wil je meer weten over de Maarten Chair of twijfel je over de uitvoering? ESMYER helpt je graag!

 

ESMYER | interieur · design · muziek · lifestyle | winkel in Oss

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.