, , , ,

Storebror: merk van de maand maart!

Wauw mijn eerste maand bij ESMYER is voorbij gevlogen! En er komen nog zoveel leuke dingen aan. Ik heb vooral zin in de verhuizing, zodra de verbouwing klaar is gaan we de nieuwe studio inrichten.

Ook willen we vanaf nu iedere maand extra aandacht geven aan een merk dat we vertegenwoordigen. In de maand maart is dat……………Storebror!

Storebror is een Nederlands merk met een stoere, internationale uitstraling dat over de hele wereld wordt opgemerkt. Ze verkopen hun producten niet alleen in Europa maar ook in bijvoorbeeld Australië.

Dit merk was ook te vinden op de ShowUp beurs (lees hier het complete verslag van de beurs!) Na een aantal uren rondkijken op de beurs kwamen we de stand van Storebror tegen. Yes, iets anders dan de standaard beurstafel! Een super stoere stand, met veel hout en een grote lap van een legertent met daarop hun logo. Ik ben fan!

IMAG1946

Storebror biedt accessoires die mij doen denken aan een combi van houthakkers en natuur. Ik hou enorm van reizen, dus misschien dat de producten me daarom ook extra aanspreken. Storebror maakt kussens met daarop een romantische zonsondergang of een woest bos. Wie wil er nu niet wegdromen bij de mooiste plekken van de wereld?! En hoe geweldig is het dat dit kan in je eigen interieur.

Daarnaast ontwerpen ze nog veel meer producten: van plaids tot opbergmanden en handgesneden houten borden.

Must have voor dit voorjaar: De nieuwe smoked vazen van Storebror. Verkrijgbaar in de kleuren blauw, bruin en grijs. Een mooie aanwinst voor je interieur en door hun transparante uiterlijk ook mooi bij elkaar te combineren!

De vazen zijn te vinden in onze webshop voor €9,95 per stuk.

Conclusie: Dit Nederlandse merk ontwerpt betaalbaar design! Laat het Storebror avontuur beginnen!

Romy

 

ESMYER | interieuradvies · interieurontwerp · design | showroom in Oss

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.