WERKWIJZE

Om een goed beeld te krijgen van een (mogelijke) opdracht komen we graag op locatie (thuis, bedrijf of elders) de situatie bekijken en bespreken. Hierna wordt een voorstel uitgewerkt waarin alle verschillende onderdelen worden behandeld, zoals opdrachtomschrijving, planning, prijs en eventuele andere afspraken.

Na akkoord op dit voorstel wordt de opdracht tegen een uurtarief van €95,- of voorafbepaald projectbudget (naar gelang de afspraken) uitgevoerd. Verrassingen met facturen zijn dus ondenkbaar. Daarnaast kan, indien gewenst, altijd een urenregistratie worden opgevraagd. Een belangrijke missie van ESMYER is om binnen ieder gewenst of beschikbaar budget het maximale resultaat te bereiken, met een goed, origineel en of vernieuwend ontwerp/voorstel.

Of het nu gaat om een complete restyling van een woning of bedrijfruimte, of bijvoorbeeld slechts het uitzoeken van nieuwe stoelen, verlichting of gordijnen; ik duik overal met hetzelfde enthousiasme in. Grote of kleine opdracht, iedereen is even welkom!

Kijk bijvoorbeeld eens naar de portfolio om een indruk te krijgen van de mogelijkheden, stijlen en sferen waarvoor je bij ESMYER terecht kunt.

Ben je benieuwd voor welke merken en ontwerpers je terecht kunt bij ESMYER? Kijk dan snel hier even en krijg een goed beeld van het merkenpakket.

Ben je op zoek naar een specifiek merk of product en kun je het niet vinden? Bel/mail/app even of kom langs in de studio. Vaak zijn een diverse mogelijkheden! Daarnaast kun je 24/7 terecht in de webshop voor mooie en leuke meubelen, verlichting en woonaccessoires!