INTERIEURADVIES & INTERIEURONTWERP

ESMYER staat voor interieur, design, interieuradvies, interieurontwerp, binnenhuis architectuur, styling, voornamelijk in de regio Oss en omgeving (Heesch, Berghem, Ravenstein, Uden, Geffen, Schaijk, Lith, Lithoijen, Rosmalen, Macharen enz.) alsook in de regio Eindhoven. Maar uiteraard ook regelmatig op pad voor interieuropdrachten buiten de regio, en zelfs zo nu en dan internationaal aan de slag voor opdrachten uit oa. België, Engeland en Zwitserland.

Werkwijze

Als start en kennismaking maken we graag een afspraak op locatie (thuis, bedrijf, bouwlocatie, nieuwe woning, enz) voor een verkennend gesprek. Tijdens deze vrijblijvende (en dus gratis) afspraak waarin de wensen en eisen van de opdrachtgever uitgebreid worden besproken wordt duidelijk waar de hulpvraag ligt, en kunnen we aangeven waar en hoe wij kunnen helpen.

Aan de hand van de besproken deze informatie stellen we een voorstel op waarin de volgende onderdelen duidelijk worden uitgewerkt:

  • Hulpvraag
  • Wensen & eisen
  • Planning
  • Voorwaarden
  • Kosten

Dit doen we om voorzowel opdrachtgever als onszelf duidelijk te hebben waar de wederzijdse verwachtingen liggen. Na een akkoord op dit voorstel wordt de opdracht volgens afspraak uitgevoerd.

Kosten

Een onderdeel waar vaak in een vroeg stadium naar wordt gevraagd zijn de kosten die gepaard gaan met interieuradvies en/of -ontwerp. Deze vraag is begrijpelijk, maar niet altijd even gemakkelijk te beantwoorden voordat het verkennende gesprek heeft plaatsgevonden; graag maken wij namelijk een voorstel op maat voor onze opdrachtgevers. Hierbij wordt uitgegaan van een tarief van €115,- per uur.

In het kort

ESMYER is, als interieurarchitect, gespecialiseerd op het gebied van creatieve (interieur)concepten voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Interieuradvies en interieurontwerp; van begin tot eind, van advies tot uitvoering, ESMYER biedt hulp en kennis op het gebied van meubelen, verlichting, stoffering, accessoires en maatwerk. Maar ook een kleuradvies, interieurstyling, verkoopstyling, etaleren en beleving (tot aan de achtergrondmuziek aan toe indien nodig) behoren tot de kracht van ESMYER.