KANTOORINRICHTING & WERKPLEKKEN

Bij ESMYER houden we erg van kantoorinrichting. En daar zijn wij niet de enige in. Want meer dan 80% van werkend Nederland vindt de manier waarop het kantoor is ingericht belangrijk. En meer dan helft blijkt ook productiever te worden van een goede kantoorinrichting. Maar wat is een goede kantoorinrichting? Hoe zorg je voor een goede balans? En welke keuzes maak in meubilair en aankleding?

Een prettige werkplek

De nieuwe generatie werkzoekenden hecht steeds meer waarde aan de organisatiecultuur, mate van vrijheid en werkcultuur. In een flexible kantoorinriching (een hybride kantoor) is het gemakkelijker om tegemoet te komen aan de verwachtingen en specifieke wernsen van huidige en nieuwe werknemers, wat zorgt voor tevreden werknemers. Uit onderzoek blijkt dat een werknemer die tevreden is over de werkomgeving productiever is, en zich meer betrokken voelt bij het bedrijf. Daarnaast helpt een prettige en goede werkplek bij het voorkomen van klachten zoals rsi.

Voorzieningen

Waar een aantal jaren geleden nog werd gesproken over ‘het nieuwe werken’ (thuis of op de zaak werken) zijn tegenwoordig meedere factoren van belang bij het inrichten van een werkplek

  • Daglicht
  • Rust
  • Een fijne akoestiek
  • Kleuren
  • Beplanting
  • Flexibel meubilair
  • Diversiteit

Door deze verschillende onderdelen in kaart te brengen, aangevuld met behoefte, soort werkzaamheden, cultuur en omvang van een bedrijf kunnen we een plan/ontwerp maken voor een optimale kantoorinrichting binnen een organisatie. Dit geldt overigens voor zowel kleine als grote bedrijven; de omvang biedt wellicht een andere uitwerking, maar in de kern gelden dezelfde ‘spelregels’.

Kosten

Een onderdeel waar vaak in een vroeg stadium naar wordt gevraagd zijn de kosten die gepaard gaan met interieuradvies en/of -ontwerp. Deze vraag is begrijpelijk, maar niet altijd even gemakkelijk te beantwoorden voordat het verkennende gesprek heeft plaatsgevonden; graag maken wij namelijk een voorstel op maat voor onze opdrachtgevers. Hierbij wordt uitgegaan van een tarief van €115,- per uur. Kijk hier voor meer informatie over het advies-/ontwerpproces.

In het kort

ESMYER is, als interieurarchitect, gespecialiseerd op het gebied van creatieve (interieur)concepten voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Interieuradvies en interieurontwerp; van begin tot eind, van advies tot uitvoering, ESMYER biedt hulp en kennis op het gebied van meubelen, verlichting, stoffering, accessoires en maatwerk. Maar ook een kleuradvies, interieurstyling, verkoopstyling, etaleren en beleving (tot aan de achtergrondmuziek aan toe indien nodig) behoren tot de kracht van ESMYER.