WOW SAMENWERKING MET RETAILERS

Voor retailers kan ESMYER een interessante partner zijn. Onlangs is namelijk de ‘Way Of Working’ (WOW) gelanceerd: dit is dé nieuwe standaard om samenwerkingen tussen retailers en stylisten/interieurarchitecten te stimuleren en bevorderen.

WOW voor retailers

Door een goede samenwerking met een stylist of interieurarchitect maak je als retailer optimaal gebruik van je eigen showroom. Breidt je huidige verkoop- of adviesteam uit met de expertise van ESMYER, zonder vaste lasten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om met een bepaalde ‘fee’ te werken. Zo heb je als retailer geen vaste lasten, je betaald enkel wanneer er een order wordt geschreven.

Aan de hand van een eenvoudige opzet maken we afspraken om verrassingen te voorkomen:

 • Leer elkaar kennen
 • Maak duidelijke afspraken
 • Sluit een WOW-overeenkomst (optioneel)
 • Aan de slag!

De 7 vuistregels

Om een positieve samenwerking te realiseren werken wij graag volgens de 7 vuistregels van de WOW, gesteund door INretail (brancheorganisatie retail non-food) en BNS Crisp (Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten). Door een professionalisering in de samenwerking tussen retailers en stylisten/interieurarchitecten wordt een optimaal rendement in de branche gecreëerd.

De 7 vuistregels volgens de WOW zijn:

 1. Maak kennis met elkaar
 2. Bespreek het plan en de afspraken
 3. Heb wederzijds respect en vertrouwen
 4. Deel kennis met elkaar
 5. Verwijs naar elkaar
 6. Verbreed de samenwerking
 7. Zet de klant altijd centraal

In het kort

ESMYER is, als interieurarchitect, gespecialiseerd op het gebied van creatieve (interieur)concepten voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Interieuradvies en interieurontwerp; van begin tot eind, van advies tot uitvoering, ESMYER biedt hulp en kennis op het gebied van meubelen, verlichting, stoffering, accessoires en maatwerk. Maar ook een kleuradvies, interieurstyling, verkoopstyling, etaleren en beleving (tot aan de achtergrondmuziek aan toe indien nodig) behoren tot de kracht van ESMYER.